Like a Virgin en KIXX bundelen krachten

Voortaan vormen Like a Virgin en KIXX één groep. Beiden zijn we een sales-, marketing- en communicatiebureau, beiden bieden we een totaalpakket aan van strategisch advies en de creatieve uitwerking van marketing en communicatie. Met andere woorden: we zijn complementair. We kunnen gebruikmaken van elkaars expertise, middelen en mogelijkheden. En jou zo nóg beter bedienen.

 

Vertrouwde gezichten

We vormen dan wel een groep met KIXX, je vertrouwde gezichten blijven dezelfde. Blijf dus bellen, mailen en afspreken met wie je kent, want wij gaan nergens heen.

 

49 professionals tot jouw dienst

Ook onze merknamen veranderen niet. Concreet zal Like a Virgin opereren binnen de KIXX Groep, die voortaan over twee locaties beschikt. Zo onstaat één groot West-Vlaams agency, met kantoren in Kortrijk en Loppem. En nog belangrijker: met een sterk team van 49 professionals!

 

Om op topniveau te blijven presteren, is het bundelen van kennis, ervaring en talent een logische keuze. Op deze manier kunnen we de beste en meest doordachte antwoorden verzinnen voor de behoeftes van de kmo’s en grote klanten waar we elke dag voor werken.

 

Lees er hier alles over. 

KIXX-en-Like-a-Virgin-002-1-1600x900